haL0g3n Incepator

Data inscrierii: 18/Mar/2008 Mesaje: 54
|
Trimis: 25/03/2008 09:03 Titlul subiectului: Matrix Effect |
|
|
1.Creeaza un document nou cu fundalul alb, si dimensiunile de 1024×768 px.
2.Mergi la Filter > Texture > Grain. ( Intensity > 100, Contrast > 100, Grain Type > Vertical ), apoi apasa OK.
3.Apasa “D” pentru a pune culoarea principala negru, iar cea secundara alb, apoi mergi la Filter > Artistic > Neon Glow ( cu setarile Glow Size > 4, Glow Brightness > 25, Glow Color #2aef1f )
4.Acum mergi la Filter > Sharpen > Sharpen More.
Asta este tot…O metoda destul de simpla de a creea efectul Matrix, folosind Photoshop-ul.
 |
|